background image

Plitvice - BREZA
Ostavite svoj utisak
Ime:
Email:
Komentar:

1 - 5 (Total: 21)

Ime:
Djurdjica i Aleksandar
Komentar:
Lokaciju na kojoj se nalazi pansion Breza, idealnom za smestaj na Plitvickim Jezerima čine blizina ulaza u NP i prirodno okruženje.
Da Vam poseta Plitvičkim Jezerima ostane u najlepšem sećanju, doprinineće ljubaznost i posvećenost domaćina - porodice Momčilović svakom gostu.
Ovim putem želimo da im se zahvalimo na gostoprimstvu, jer poseta ovom jedinstvenom NP bez njih sigurno ne bi bila ista.
Svima koji planiraju posetu NP od sveg srca preporučujemo pansion Breza , jer ako postoji neko mesto gde čovek može da se odmori 100%, i da se oseća opušteno kao kod svoje kuće to je upravo ovaj prelepi porodični pansion.
Veliki pozdrav i hvala,
Djurdjica i Aleksandar.
Saturday, July 07 2012 - 11:22 AM
Ime:
Xaver
Komentar:
Sehr schön gelegene und ruhige Pension, sehr gutes Essen (ausser dass es für mich immer zuviel war :-) ). Es hat mir sehr gefallen! Und die Lage so Nahe an den Seen war für mich ideal für meine Photo-Touren.
Sunday, May 13 2012 - 11:37 AM
Ime:
Ivona & Denis
Komentar:
Iznimno ljubazni domačini, prekrasna priroda, idiličan ugođaj, izvrsna hrana, sve to uz prirodnu ljepotu Plitvičkih Jezera čini ovo događajem za pamčenje i destinacijom kojoj se zasigurno vraćamo. Topla preporuka svima!
Tuesday, February 21 2012 - 10:52 AM
Ime:
Ivona Savić
Komentar:
Uistinu smo uživali na Plitvicama i u pansionu Breza, okruženi prekrasnom prirodom i nenametljivom pažnjom našeg domaćina g. Vladimira. Pravi primjer kako odmor u privatnom pansionu može biti ispunjenje snova - prekrasan smještaj, iznimno ukusna hrana u velikim količinama, jako ljubazni i dobri domaćini, koji se trude uljepšati vam svaki trenutak, ali nenametljivo, šarmantno i velikodušno! Za svaku preporuku!
Tuesday, February 21 2012 - 09:41 AM
Ime:
DRAGOSLAV KICOŠ
Komentar:
UZ NAJLJUBAZNIJE DOMAĆINE NAŠEG NACIONALNOG PARKA SVE JE PREKRASNO...PREPORUČITI ĆEMO VAS SVIM PRIJATELJIMA I POZNANICIMA U SLAVONIJI I BARANJI.POZDRAV IZ ISTOČNE SLAVONIJE
Monday, December 05 2011 - 07:07 PM